fredag 1 juli 2011

Urinterapi mot hud sjukdomar

VARNING:
detta inlägg kan framkalla 
obehag hos Dig som läsare!


Urin sägs ha en mängd goda effekter på kroppen, till exempel för att bli av med svår hud problem som acne, eksem, bölder, fotvårtor, psoriasis samt mycket mer. Urin sägs också bota cancer (livmoder-hals cancer i det fallet jag läst om). Urin försnabbar läkningsprocessen av sår, och reduccerar risken för ärr-bildning. Sjukdomar som inte läkarna kunnat bota med medicinsk vård har med framgång lindrats eller botats helt av urin. Detta låter ju mycket märktligt, att något vi bär med oss hela tiden kan vara botemedlet mot de problem du tampas med vardagligen. 

Här kan du läsa om en tjej på 23 år som använt urin terapi till sitt ansikte i över 2 år - mycket intressant berättelse.Användbara länkar för dig som är intresserad:


x

2 kommentarer:

Tatsu sa...

Förr i tiden så tvättade man i Sverige håret med urin och apotekare rekomenderade detta mot ett flertal åkommor. En läkare ansåg att all medicin borde bytas ut mot urin.

I tuppfäktningar brukar män kissa på den vinnande tuppen för att sterilisera såren...

Känner mig inte särskillt sugen på att testa urin själv, men det fungerar bevisligen mot ett flertal åkommor.

Anonym sa...

Kanske är framtidens medicin? Tycker mest att det låter äckligt, men kanske endå inte helt omöjligt. Pencillin kommer ju från en svamp.