måndag 4 mars 2013

Spicy Sex Wheel

Måndagen till ära vill jag tipsa om en riktigt rolig och sexig gratisapp för par: Spicy Sex Wheel. Det finns en mängd så kallade "sexappar" ute på marknaden, men detta är bland de bästa jag testat. Instruktionerna är enkla och du kan anpassa användandet efter dina egna gränser. Appen är på engelska, men språket är väldigt simpelt. Här, här och här är har jag länkat till själva appen på Google Play Store. Appen är varierande och har ett stort utbud av uppdrag.


Enkelt att komma igång:
- ange deltagarnas namn eller använd egna påhittade "sexnamn"
- välj kategorier (kör ni alla, eller finns det vissa ni inte vill ha med?)
- starta spelet
- snurra på hjulet i turordning och fullfölj uppdragen (alt. hoppa över).
- Spelet pågår så länge ni själva vill.
- Är ni tävlingssugna kan man jämföra poäng, kanske ska ni uppnå x antal poäng?


Vänster: hjulet som man snurrar genom att klicka på knappen i mitten. Varje färg och nummer innebär en kategori. I varje kategori väljs sedan slumpmässiga uppdrag som du ska klara av. Klarar du uppdraget får du poäng, om du väljer att hoppa över uppdraget dras det poäng från dig. 

Höger: några av alla de kategorier som finns. Du kan själv bocka för, eller av kategorier för att variera svårighetsgraden. Det är lätt att själv bestämma var man sätter ribban, eller kanske ni vill hålla er till ett speciellt tema, kvällen till ära? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittar den inte på AppStore :(

Qbrium sa...

Anonym: vad underligt, du kan inte ladda ner den från länken jag bifogade i inlägget? Har inte själv en iphone, så vet inte riktigt om de har ett annat utbud av appar än resten av android-telefonerna. Tycker det verkar lite skumt dock.