måndag 5 augusti 2013

Handkräm som platsar bland soporna

Vi börjar lite halvbittert här...

L:A BRUKET Handcréme kommer i en spännande men inte speciellt händig förpackning. Den luktar "skogsmulle" och händerna blir rätt kladdiga, dock inte på ett angenämt vis...utan mera strävt kladdiga. Tyckte dessvärre inte att den gjorde något speciellt för mina händer heller...

På förpackningen står det "Salvia/Rosmarin/Lavendel: För torr och narig hud. Sheasmör skyddar, vårdar och är fuktbevarande. De eteriska oljorna stimulerar, är sammandragande och svagt antiseptiska".

Innehållsförteckningen år svår att tyda på grund av den "skrynkliga" stilen på förpackningen, men jag har för mig att allt var godkänt då jag läste på i butiken och slutligen gjorde köpet.

Priset var helt överväldigande, 19,50 euro skulle de ha för denna förpackning skräp som nu hamnat i sopkorgen för länge sedan. 19,50 euro är alltså ungefär 200 kronor.

L:A BRUKET har fler produkter i liknande stil och säljs som "exklusiv naturhudvård". Någon som testat denna, eller andra produkter? Jag kommer nog inte köpa av detta märke igen, om jag inte hittar mängder av goda, trovärdiga recensioner. Synd, men sant.

Inga kommentarer: