torsdag 6 februari 2014

Vad menar han, EGENTLIGEN?

Detta är en sida som spridits rätt bra på nätet de senaste dagarna. Nämligen http://www.vadmenarhan.se/. Idén är simpel - ta en screenshot på de förbryllande och oförstående sms från killen, skicka in och sedan får personer både kommentera och ge sin åsikt om de tror att han är intresserad eller inte genom en knapptryckning.

För att kunna ladda upp bilder och kommentera måste man vara inloggad via Facebook. Dock är det helt anonymt i och med att du får hitta på ett eget "nickname" som används då du kommenterar/lägger upp screenshots på sidan. Den är väldigt mycket utformad som en blogg, det vill säga varje inlägg innehåller ett nytt "sms-problem".

Detta är sidan för dig som dejtar och inte riktigt känner att dina kompisar bryr sig om de mycket dramatiska sms-problem man kan få då man dejtar. Eller varför inte länka sidan till din kompis som ALLTID frågar dig "vad menar han? Vad tror du?" då du faktiskt varken bryr dig eller har den blekaste aning om vad killen "egentligen" menar.

För oss som inte känner att vi har samma problem är det ändå rätt underhållande att scrolla igenom sidan, se vad andra fått för sms och kommentarer, eller varför inte kommentera under någons "sms-problem" med din egna åsikt? :)
Inga kommentarer: