Om bloggen


- Välkommen till Your Space Blogg! 

Bloggen inriktar sig främst mot naturlig skönhet, och tips för en skönare vardag. Här samlar jag alla "små saker" som gör det där lilla extra i vardagen på ett och samma ställe. Idén till bloggen bottnar i tips-sidor som brukar finnas i veckotidningar. Varför inte göra en hel hemsida och samla alla värdefulla tips jag hittar?

sidan har utvecklats till att även tipsa om naturlig hud vård då det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Alternativmedicin, tips för vardagen, naturliga produkter och skönhet.

Ibland hittar jag fantastiska tips och idéer, ibland läser jag om saker som gör vardagen skönare, lättare och roligare. Jag vill kunna samla allt detta på ett och samma ställe, men framför allt - kunna dela med mig.

Jag är anonym i bloggen, och tycker det är enklast. Jag vill inte att bloggen ska bli en typisk "dagboks-blogg". För att hålla mig till det ämnet jag faktiskt skriver om håller jag mig själv utanför bloggen, så mycket som möjligt.

Kommentera gärna mina inlägg - både bra och kritiska kommentarer är välkomna. Observera att jag inte godkänner kommentarer som har med tävlingar, värvning och reklam att göra.Denna blogg innehåller inte någon reklam, eftersom syftet är att tipsa om bra och matnyttiga ting i vardagen.
'

Klicka på länken för mer information om AD-Free blog
x